Fjordcruise:

En mulighet for deg til å oppleve de verdensberømte fjordene på Sunnmøre, i et behagelig tempo uten masseturismens stress og stim. Ved alle stoppesteder på denne seilasen gis det anledning til en gåtur i land for de som ønsker å se og oppleve kulturen i bygdene.

Stoppesteder:
Hjørundfjorden, en fjordarm som strekker seg sørover fra Storfjorden. I Hjørundfjorden er stoppesteder Sæbø, Bjørke, Øye og Trandal.

Storfjorden er stor og det strekker seg fjordarmer ut flere steder. Langs bratte fjellsider i Storfjorden ligger det fraflytta fjellgårder. Vi legger opp til en stopp ved en slik fjellgård, Yste Skotet. Gården er restaurert og åpen for publikum. Det er bratt stigning fra fjordnivå og opp til gården, og derfor stilles et visst krav til skotøy og fysisk form. Andre stoppesteder i og ved Storfjorden er Valdal, Eidsdal, Nordal, Stranda, Stordal og Hellesylt.

Geirangerfjorden er og en fjordarm av Storfjorden. Stoppesteder i Geirangerfjorden er ved fjellgården "Skageflå " og Geiranger sentrum. Ved "Skageflå" er det stigning opp fra fjordnivå, og krav til skotøy og fysisk form gjelder også her.

Måltid ombord:
Fullpensjon er inkludert. Det serveres frokost, lunsj og middag ombord, og det er anledning til å smøre nistepakke før gåturer i land.

Praktisk informasjon:
Laken, dyne, dynetrekk, pute og putetrekk til den enkelte er inkludert. Passasjerer som reiser alene må regne med å dele lugar med en annen passasjerer. Skipet har plass til 9 passasjerer.

Priser:
Ta kontakt for tilbud.

 

 
 Gå til hovedside   /   Goto mainpage