Event

Vi strekker oss litt ekstra for at du og dine forbindelser får en spesiell opplevelse med seiling, god mat og en behagelig atmosfære.

Firmaevent
:
Vi tar gjerne deg og dine forbindelser ombord for en aften med seiling, kystkultur og god mat.
Etter kort opplæring kan gruppen fordele oppgaver og avholde en liten seilingskonkurranse der samarbeid og samhandling er vesentlig. Etterpå kan vi legge til ved en av områdets koselige havner, servere god mat og drikke, før kvelden avsluttes med ankomst til Brosundet i Ålesund. Sailalesund tar oppdraget med seriøsitet og setter ære i å levere en Event med helhet og særpreg.

Bursdagsevent:
Hvorfor ikke invitere med dine beste venner på noen dager ombord på vår S/Y Ellen. Vår mannskap vil besørge sikker seilas mellom destinasjonene du har valgt, og tilberede alle aktuelle måltid til nivået du ønsker. Kanhende vil du kombinere seiling med fotturer til gamle fjellgårder i Storfjorden, eller over fuglefjellet på Runde, alt mens båtkokken tilbereder og pynter til festmåltid ombord.

Bryllupsevent:
Hvem kan vel tenke seg bedre bryllupsreise, en å seile ut fra Ålesund med båt og eget mannskap. Oppleve spennende steder, spise deilig mat og nyte god drikke. Alt planlagt og tilrettelagt for en behagelig, romantisk og opplevelsesrik seilas.

Din Event:
Kan bli akkurat så særegen og spesiell som du ønsker. La oss bidra til den opplevelsen du søker for deg og dine venner.

 
 
Gå til hovedside   /   Goto mainpage